notfound
Forumas
Forumas
Please or Register to create posts and topics.

Gecə növbəsində 10 dəqiqəlik fasilə mənə 740 manat qazandırdı

Bakıda gecə növbəsi işləyənlərdənəm. Xəbər saytında redaktoram, gecə saat 12-dən səhər 8-ə kimi işləyirəm. Çoxları deyir “bu nə işdir”, amma mən sevirəm. Gecələr sakit olur, heç kim zəng eləmir, diqqətim dağılmır. Yeganə problem – bəzən elə yuxun gəlir ki, gözlərin öz-özünə bağlanır.

Həmin gecə də belə idi. Saat gecənin 3-ü idi. Xəbər lenti sakit, heç bir qəza, heç bir qalmaqal, heç bir maraqlı hadisə. Düzü, yuxuma damcılayırdı. Qəhvə içmişdim artıq, kömək etmədi. Dedim, “10 dəqiqəlik fasilə verim, nəfəs alım, yoxsa yatacam burada”.

Telefonumu götürdüm, sosial mediaya girdim. Bir dostumun statusunda gördüm: “mostbet güncel giriş” yazılı bir link var idi. Düşündüm, bu nədi? Axı mən hərdən onlayn oyunlar oynayıram, amma son vaxtlar girməmişdim. Adını unutmuşdum. Linkə toxundum.

Sayt açıldı. Həmin an yadıma düşdü ki, mənim orada hesabım var. Aylar əvvəl açmışdım, amma yalnız bir dəfə 5 manat atmışdım, uduzmuşdum, qapamışdım. İndi isə gecə yarısı, boş ofis, sakitlik. Nə üçün olmasın?

Hesabıma giriş etdim. Balans sıfır idi. Depozit qoydum 20 manat. Əvvəlki dəfə uduzduğumu xatırladım, amma düşündüm: “İndi fərqli oynayacam. Kiçik mərclər, səbr”.

Oyunların arasında bir slot diqqətimi çəkdi – “Legacy of Dead”. Qədim Misir, fironlar, abidələr. Tünd rənglər, sirli musiqi. Fırladım 20 qəpiklik mərclə. İlk 10 fırlanmada heç bir şey. Balans 18 manat. İkinci 10 fırlanmada 2 manat qazandım, balans 20 manat. Heç irəli də getmədim, geri də. Olduğu yerdə sayırdım.

Birdən, 25-ci fırlanmada ekran sarsıldı. Üç dənə firon simvolu düşdü. Bonus turu başladı. Ekranda 10 pulsuz fırlanma yazıldı. Maraqlı deyildi, adi bonus. Amma bu oyunun özəlliyi: pulsuz fırlanmalar zamanı əlavə simvollar açılır.

Birinci pulsuz fırlanma – 1 manat. İkinci – 2 manat. Üçüncü – 4 manat. Dördüncü fırlanmada tam ekran simvollarla doldu. Birdən bütün xətlər işıqlandı. Rəqəm 4-dən 35-ə çıxdı. Nəfəsim kəsildi.

Beşinci fırlanma – yenə böyük uduş. 35-dən 82-yə. Altıncı – 82-dən 124-ə. Yeddinci – 124-dən 156-ya. Səkkizinci – 156-dan 203-ə. Doqquzuncu – 203-dən 245-ə. Onuncu – 245-dən 310-a.

Pulsuz fırlanmalar bitdi, amma oyun mənə əlavə 5 pulsuz fırlanma verdi (bu oyunun qaydalarına görə, əgər üç dənə bonus simvolu düşərsə, yenə pulsuz fırlanma qazanırsan). Əlavə fırlanmalar da gətirdi: 310-dan 370-ə, 370-dən 415-ə, 415-dən 460-a, 460-dan 510-a, 510-dan 560-a.

Cəmi bonus qazancı: 560 manat. Balansda əvvəl 20 manat vardı, 560 əlavə olundu – ümumi 580 manat.

Ofisdə tək idim, amma qışqıra bilməzdim. Durub ayağa qalxdım, pəncərəyə yaxınlaşdım. Çölə baxdım – Bakı gecə işıqları içində yatırdı. Dəniz görünürdü uzaqdan. Düşündüm: “Bu pul realdı? Bu gecə, bu saatda?”

Geri qayıtdım stola, nəfəs aldım. Mostbet güncel giriş ilə sayta yenidən baxdım, balans hələ də 580 idi. “Çıxart” düyməsini basdım. 500 manat çıxartdım, 80-ni balansda qoydum.

5 dəqiqə keçməmişdi ki, SMS gəldi: “Kartınıza 500 manat daxil olmuşdur”. Həmin an içimdə bir şey rahatlandı. Bilirdim ki, bu gecə artıq qazandım. Qalan 80 ilə nə edim? Oynaya bilərəm, amma ehtiyatla.

Qərara gəldim: yalnız 2 manatlıq mərclər, maksimum 10 dəfə. Əgər udsam, yaxşı; uduzsam, 80-dən 60 qalar. Oynamağa başladım. Əvvəlcə bir neçə uduş, sonra uduzuş. Balans 80-dən 75-ə, 75-dən 90-a, 90-dan 70-ə. Nəhayət, 15-ci fırlanmada daha bir bonus tutdum. Bu dəfə kiçik – cəmi 35 manat. Balans 70-dən 105-ə çıxdı.

Dayandım. Artıq kifayət idi. 105 manatı da çıxartdım. Ümumi çıxarış: 500+105=605 manat. Xalis qazanc 585 manat (çünki 20 manat depozit qoymuşdum).

Saat səhər 4-ə yaxın idi, amma yuxum qaçmışdı. Qəhvə dəmlədim, böyük bir stəkan. Oturdum, düşündüm. Həyat nə qəribədir. Bir neçə saat əvvəl yuxudan ölürdüm, indi isə 585 manat qazanmışam. Heç bir plan, heç bir strategiya. Sadəcə təsadüf. Sadəcə bir link, sadəcə mostbet güncel giriş.

Səhər işdən çıxanda evə getdim. Yolda düşündüm, bu pulu nəyə xərcləyim? Bir hissəsini anama verdim. Bir hissəsi ilə özümə yeni saat aldım – çoxdan istəyirdim. Qalanını banka qoydum.

O gecə mənə bir şey öyrətdi: şans gələndə onu qəbul etməyi bacarmalısan. Amma daha önəmlisi – şans getdikdə dəli olmamalısan. Mən o gecə 585 manat qazandım, çünki dayanmağı bildim. Əgər həyəcanlanıb “bir də, bir də” desəydim, bəlkə hər şeyi uduzardım.

Hələ də hərdən işdə gecə növbəsində olarkən mostbet güncel giriş yazıb girirəm. Amma həmişə limitim var – 20 manat. O gecəki uduşu təkrarlamaq mümkün olmaya bilər. Amma o gecəni xatırlamaq mənim üçün kifayətdir. Ofisdə tək, gecə yarısı, qəhvə və 10 dəqiqəlik fasilə. Həyat gözəldir, elə deyil?

/ 

Prisijungti

Siųsti žinutę

My favorites